ברוכים הבאים
נמצאו 5 משרות
לחברה מובילה דרוש/ה נציג/ת מסעדה. התפקיד כולל: אחריות על תפעול העמדות במחלקת המסעדות, תוך מתן שרות איכותי ומקצועי, ייצוג החנות ומדיניותה במקצועיות.
תפעול העמדות השייכות למסעדה:
הכנת המזון (כריכים ומאפים), מכירה והגשה ללקוחות.
במהלך העבודה ובסוף המשמרת ניקוי וסידור העמדה .
במסגרת התפקיד עבודה על הקופה וגבייה תשלום מהלקוחות
דרישות התפקיד
יחסי אנוש מעולים
שירותיות
עמידה בתנאי לחץ
יכולת עבודת צוות ועבודה פיזית מאומצתץ
לחברה מובילה דרוש/ה טבח/ית. התפקיד כולל: הכנת אוכל, הגשה ללקוח .
שעות עבודה
ימי ראשון – רביעי 08:00-17:00/12:00-21:00
ימי חמישי 08:00-17:00 /14:00-23:30
שישי – 08:00-14:30
דרישות התפקיד
יחסי אנוש מעולים
שירותיות
עמידה בתנאי לחץ
יכולת עבודת צוות ועבודה פיזית מאומצתץ
לחברה גדולה בתחום המזון דרושה/ה טכנולוג/ית
איכות
מפעל מעדנות הוא המפעל המוביל בארץ בתחום הפיצות והמאפים הקפואים.
זו ההזדמנות שלך להתמקצע בתפקיד מעניין, להתפתח ולבנות קריירה בעולמות הטכנולוגיה.
מטרת התפקיד היא לתת מענה לבעיות איכות בתהליכי הייצור, להוות מרכז ידע וסמכות מקצועית התומכים במחלקות המפעל השונות בנושאי בטיחות מזון, SAP וממשק איכות ספקים.
דרישות התפקיד
תואר ראשון בתחום טכנולוגית מזון - חובה.
ניסיון של 3 שנים כטכנולוג/ית קו או איכות - חובה.
נכונות לעבודת שטח.
גמישות לעבודה בשעות נוספות ובשעות לא שגרתיות במידת הצורך.
יכולת לעבודה מסודרת, שיטתית ויעילה.
לחברה גדולה בתחום המזון דרושה/ה טכנולוג/ית מזון:
טיפול בהיבטים הטכנולוגים של תהליכי הייצור, לרבות מתן פתרונות טכנולוגיים וטיפול בכשלים במהלך הייצור השוטף.
ניתוח מגמות של פרמטרים טכנולוגיים בתהליכי הייצור לצורך פתרון בעיות וייזום תהליכי שיפור.
אופטימיזציה של תהליכי הייצור ותהליכים תומכים (CIP, תשתיות) מההיבט האיכותי והכלכלי.
ייזום, כתיבה ועדכון של הוראות העבודה בתחום האחריות ובקרה על יישומם.
ועד לשלב ההרצה והעברה לתפעול.
דרישות התפקיד
תואר ראשון או סטודנט/ית (שנה רביעית) להנדסת מזון/ כימיה/ ביוטכנולוגיה/ ביוכימיה/ מדעי המזון - חובה.
ניסיון קודם כטכנולוג/ית בתעשיית המזון - יתרון.
אנגלית טכנית ברמה גבוהה - חובה.
לחברה מובילה בתחומה דרוש/ה ברמן/ית.
התפקיד כולל שירותי מזיגה בבר בקונספט חדשני, הכולל בתוכו מגוון רחב של משקאות וקוקטיילים עם שילובים של גלידות , קצפות.. והכל על טהרת התה (ללא אלכוהול).
עבודה במשמרות כולל ימי שישי ומוצ``ש לסירוגין
א-ה-
בוקר- 08-17:00
ערב-12:30-21:30
ו`- 08-16:00
מוצ``ש- בצאת השבת למשך כ-3 שעות
דרישות התפקיד
ניסיון כברמן/בריסטה/מלצרות-חובה
בגרות מלאה-חובה
נכונות לעבודה בכל המשמרות