הצעות עבודה במזון ומשקאות במרכז

נמצאו 4 משרות

משרה מלאה
אזור: מרכז / שפלה / ירושלים
ראשון לציון

לחברה מובילה דרוש/ה נציג/ת מסעדה. התפקיד כולל: אחריות על תפעול העמדות במחלקת המסעדות, תוך מתן שרות איכותי ומקצועי, ייצוג החנות ומדיניותה במקצועיות.
תפעול העמדות השייכות למסעדה:
הכנת המזון (כריכים ומאפים), מכירה והגשה ללקוחות.
במהלך העבודה ובסוף המשמרת ניקוי וסידור העמדה .
במסגרת התפקיד עבודה על הקופה וגבייה תשלום מהלקוחות

דרישות התפקיד
יחסי אנוש מעולים
שירותיות
עמידה בתנאי לחץ
יכולת עבודת צוות ועבודה פיזית מאומצתץ

משרה מלאה
אזור: מרכז / שפלה / ירושלים
ראשון לציון

לחברה מובילה דרוש/ה טבח/ית. התפקיד כולל: הכנת אוכל, הגשה ללקוח .
שעות עבודה
ימי ראשון – רביעי 08:00-17:00/12:00-21:00
ימי חמישי 08:00-17:00 /14:00-23:30
שישי – 08:00-14:30


דרישות התפקיד
יחסי אנוש מעולים
שירותיות
עמידה בתנאי לחץ
יכולת עבודת צוות ועבודה פיזית מאומצתץ

משרה מלאה
אזור: מרכז
פתח תקוה גיסין 96

למפעל מזון מוביל בתחומו דרוש/ה טכנולוג פיתוח :
אחריות על ניהול פרויקטים חדשים בפיתוח מוצרים ללקוחות תעשייתיים, קמעונאיים ומוסדיים, ושיפור מוצרים קיימים.
אחריות לביצוע פעולות בנושא תקני איכות למזון (GMP, HACCP, FSSC וכו), השתתפות בצוות HACCP.
הובלת תהליכי פתרון בעיות והובלת תהליכי שיפור בתחומי איכות, בטיחות, צמיחה והתייעלות.
כתיבה ועדכון מפרטים, סטנדרטים והוראות לתהליכי היצור, הדרכות לעובדי המפעל.
עבודה מול מגוון ממשקים (פנימיים וחיצוניים).



דרישות התפקיד
דרישות:
תואר ראשון במדעי המזון/הנדסת מזון/ביוטכנולוגיה.
ניסיון של 1-2 שנים בעבודה במפעל מזון- יתרון.
עדיפות לניסיון בתחום פיתוח מוצרים בתחום ה-Savory.
יחסי אנוש ברמה גבוהה, עבודה בצוות ולמידה מהירה.

משרה מלאה
אזור: מרכז / שפלה
תל אביב

לחברה מובילה בתחומה דרוש/ה ברמן/ית.
התפקיד כולל שירותי מזיגה בבר בקונספט חדשני, הכולל בתוכו מגוון רחב של משקאות וקוקטיילים עם שילובים של גלידות , קצפות.. והכל על טהרת התה (ללא אלכוהול).
עבודה במשמרות כולל ימי שישי ומוצ``ש לסירוגין
א-ה-
בוקר- 08-17:00
ערב-12:30-21:30
ו`- 08-16:00
מוצ``ש- בצאת השבת למשך כ-3 שעות


דרישות התפקיד
ניסיון כברמן/בריסטה/מלצרות-חובה
בגרות מלאה-חובה
נכונות לעבודה בכל המשמרות

אורטל ולעבודה - למה לחפש עבודה כשאפשר למצוא?