קוראים יקרים,
הנה אנחנו כבר בעיצומו של ה"חורף" הישראלי הטיפוסי - המתבטא בעיקר בהתחממות, יובש ותהיות לגבי בוא הגשם. ממש בקרוב עומד להגיע האביב ואיתו גם תקופת החגים, המבשרת את תחילתם של גיוסי הענק לרשתות המובילות.
לכבוד זאת החלטנו הפעם לבצע תחקיר מעמיק על עבודה ברשתות מזון. בניוזלטר זה תוכלו לקרוא בהרחבה על התפקידים המבוקשים אליהם מגייסים כבר בימים אלה.
עוד בניוזלטר, טיפ החודש שלנו מתאים לאלו מאיתנו שהתחילו לעבוד בעבודה חדשה וגילו כי "כגודל הציפיה - כגודל האכזבה". כלומר, מה ניתן לעשות כאשר מתחילים לעבוד בתפקיד חדש ומגלים כי זה לא מה שחשבנו.
קריאה נעימה,
צוות אורטל
למה לא פותחים עוד קופה?
או: הכל על עבודה ברשתות מזון
בלי ששמנו לב, חג הפסח מתקרב אלינו בצעדי ענק. מגייסים רבים כבר מתחילים להתכונן ולהרחיב את הגיוס לקראת תקופת החגים, והביקוש לעובדים בתקופה זו עולה מדרגה. הרשתות מתחילות לגייס עובדים כבר עכשיו על מנת להתמודד עם העומס שנוצר לפני ובמהלך החג.
מבין החברות המגייסות בולטות באופן מיוחד רשתות המזון, שפועלות באופן אינטנסיבי בתקופת החגים עקב הצריכה המוגברת של קהל הלקוחות.
לאור עובדה זו – החלטנו הפעם, במסגרת הסקירה שאנחנו מבצעים על מקצועות מבוקשים, לעסוק בתפקידים הנדרשים ברשתות המזון הגדולות.
מספר נקודות חשובות:
- עבודה ברשת מזון יכולה להתאים למי שמחפש עבודה מיידית, זמין לשעות עבודה במשמרות גמישות ובעל זיקה לעבודה עם אנשים. נדרשות תכונות כגון אדיבות, סבלנות ויכולת עבודה בצוות.
- העבודה אינה כוללת התחייבות לפרק זמן מסוים, ויש גם אופציה של משרה זמנית רק לתקופת החגים, או לחילופין אופציה של עבודה קבועה לטווח ארוך.
- אין סניף שקרוב למקום מגורייך? ישנן חברות המספקות הסעות לעובדים לכל המשמרות, ומסיעות אותם מאזורים מרכזיים בעיר עד לסניף.
- ברוב הסניפים ישנה דרישת חובה לעבוד בימי חמישי ושישי מכיוון שאלו הימים הלחוצים, בהם כמות גדולה של לקוחות מגיעה לבצע קניות לקראת סוף השבוע.
- תהליך הקבלה בדרך כלל קצר ומהיר, כולל רק ראיון אישי ללא מרכזי הערכה. במידה ועוברים את הראיון ניתן להתחיל כבר באותו יום, או ביום למחרת.
- רוב התפקידים יתאימו גם למי שאינו בעל ניסיון קודם, כאשר ההכשרה וההדרכה יתבצעו בעת תחילת העבודה בסניף על ידי עובד ותיק או מנהל.
לקריאת המאמר המלא
מעוניין/ת לקבל את הניוזלטר למייל שלך? הקש/י כאן